Поносни смо на наше производе а посебно на пажљиво одабране састојке од којих су сачињени. Ослањамо се на традиционалне методе спајајући искључиво природне састојке чиме достижемо врхунски квалитет за потребе савременог мушкарца. Овде вам представљамо селекцију састојака који чине наше производе препознатљивим и незаменљивим.

Уље бадема
Уље бадема

Бадем је биљка која припада роду воћака и углавном се гаји у земљама Блиског Истока и Јужне Азије. С обзиром да су бадеми нутритивно богати, препуни витамина Е, извори витамина Б, есенцијалних минерала као што су магнезијум, бакар, манган, калцијум, калијум, од давнина носе епитет главног састојка при лечењу и нези тела.

Уље авокада
Уље авокада

Уље авокада није познато онолико колико би требало, али је у све широј употреби и све познатије због фантастичних својстава које поседује. Дајте шансу уљу од авокада и уверићете се!

Уље кокоса
Уље кокоса

Као веома моћан састојак, уље кокоса прија сувој кожи и негује је а због свoje јединствене формуле повољно утиче на процес старења коже. Хранљивост кокосовог уља чини длаку меканом и нежном.

Уље коштице кајсије
Уље коштице кајсије

Познато још из древних времена, ово уље је богато витамином Е и есенцијалним масним киселинама што га чини идеалним за третман коже која је осетљива и склона перутању. Идеално је за косу као регенератор омогућавајући лако обликовање.

Уље рицинуса
Уље рицинуса

Најпознатија примена овог уља је за негу косе. Као снажан савезник у борби против опадања косе оно такође уз редовну употребу јача корен длаке.

Палмино уље
Палмино уље

Ово уље се хиљадама година користи широм Африке, Азије и Јужне Америке а од недавно постало је једно од најпопуларнијих састојака у козметологији. Поседује лековита својства и делује умирујуће, поготово код коже изложене сунцу. Такође делује као снажни антиоксиданас и ревитализује кожу. Занимљиво је да ово уље спречава појаву седих у коси, што га чини идеалним састојком за негу браде.

Бергамот
Бергамот

У Индији ово уље се сматра даром Богова. Његов пријатан мирис је опуштајући и стога се често користи у медитацији, а његова примена у козметици све је популарнија. Поред тога што и коси даје пријатан мирис, он подстиче раст нове длаке, опоравља оштећене крајеве и регенерише корен.

Сандаловина
Сандаловина

У Индији ово уље се сматра даром Богова. Његов пријатан мирис је опуштајући и стога се често користи у медитацији, а његова примена у козметици све је популарнија. Поред тога што бради и коси даје пријатан мирис, он опоравља оштећене крајеве длаке и регенерише корен.

Пачули
Пачули

Егзотичан мирис пачулија је снажан и богат, изузетан је састојак у препаратима за регенерацију коже, спречавање бора, губитак косе и помоћ код перути. Верује се да стимулише ослобађање хормона среће.

Чемпрес
Чемпрес

Нота чемпреса је опуштајућа и свежа због чега је неизбежан елемент у ароматерапији. Уз своје мирисне ефекте веома повољно делује на кожу, тако што је умирује и успорава процес старења. Длаку чини јачом и отпорнијом, што даје бради изглед виталности.

Јојоба
Јојоба

Међу најквалитетнијим уљима за негу коже и косе. Има све погодности ѕа осетљиву кожу, а њено посебно својство лежи у томе што кожи пружа еластичност. Длаку чини хидрираном и подстиче њен раст, а због своје нелепљиве природе пружа јој пријатан сјај и глаткоћу.

Лаванда
Лаванда

Нота чемпреса је опуштајућа и свежа због чега је неизбежан елемент у ароматерапији. Уз своје мирисне ефекте веома повољно делује на кожу, тако што је умирује и успорава процес старења. Длаку чини јачом и отпорнијом, што даје бради изглед виталности.

Пчелињи восак
Пчелињи восак

Овај величанствени састојак је производ вредних пчела који садржи антиинфламаторне, антибактеријске и антивирусне карактеристике, због којих игра важну улогу у смањењу иритације коже, хидтратацији коже. Његова чврстина је изузетна а текстура је немасна, због чега је идеалан састојак за обликовање косе или браде.

Активни угаљ
Активни угаљ

Најпознатија функција овог састојка је његова снажна моћ да уклони нечистоћу и вишак масноће са лица и браде. Он такође делује као пилинг, због чега кожу чини мекшом а ћелије коже регенерисаним. Захваљујући његовом благотворном дејству погодан је за све типове коже.

Ланолин
Ланолин

Такође познат као вунени восак ланолин је састојак познат још из древних времена. Користи се као универзални савезник за третирање суве коже и косе. Он делотворно негује, хидрира и омекшава кожу. Овај јединствени састојак је неизбежан састојак природне и учинковите козметике за кожу.

Такође још: Витамин Е, Карнауба босак, природни лецитин, калијум-сорбат, стеаринска киселина, кокосов бутер, дестилована вода, каолин, бензилакохол + дихидросирћетна киселина, палмин восак