Услови коришћења

Хвала што сте посетили наш интернет сајт. Ваш приступ, као и коришћење овог нашег интернет сајта (у даљем тексту: интернет сајт) подлеже овим условима коришћења и важећим законским прописима који уређују ову област. Приступом и коришћењем интернет сајта, прихватате без ограничења, ове услове коришћења. Уколико не прихватате ове услове коришћења без ограничења, молимо Вас да напустите интернет сајт.

Власништво садржаја

Интернет сајт и сви текстови, логотипи, графика, слике, аудио материјал и остали материјал на овом интернет сајту (у даљем тексту: Садржај), јесу ауторско право или власништво компаније ”„Wesley’s Grooming Co.“” или су на интернет сајт постављени уз дозволу власника или овлашћеног носиоца права. Коришћење Садржаја, осим на начин описан у овим условима коришћења, без писане дозволе власника Садржаја је строго забрањено. „Wesley’s Grooming Co.“ ће заштити своја ауторска права, своја права интелектуалне својине и остала сродна права, као и друга права, у највећој мери дозвољеној законом, укључујући и кривично гоњење.

Ваша употреба интернет сајта

Садржај интернет сајта може садржати нетачне податке или штампарске грешке. Промене на интернет сајту се могу направити периодично у било ком тренутку и без обавештења. Међутим, „Wesley’s Grooming Co.“ се не обавезује да редовно ажурира информације садржане на овом интернет сајту. Такође, БРК не гарантује да ће интернет сајт функционисати без прекида или грешака, да ће недостаци бити благовремено исправљани или да је интернет сајт компатибилан са вашим хардвером или софтвером. Информације дате на овом интернет сајту не треба тумачити као савете за доношење одлука било које врсте. Треба да се посаветујете са одговарајућим стручњаком ако Вам је потребан специфичан савет прилагођен Вашој ситуацији.

Изузеће од одговорности

Интернет сајт користите на сопствени ризик. „Wesley’s Grooming Co.“ није одговоран за материјалну или нематеријалну штету, директну или индиректну која настане из коришћења или је у некој вези са коришћењем интернет сајта или његовог Садржаја.

Линкови са интернет сајтовима трећих лица

Интернет сајт може садржати линкове других интернет сајтова чији власник или корисник није „Wesley’s Grooming Co.“. Такви линкови су обезбеђени искључиво да би Вама пружили што више информација. БРК не контролише и није одговоран за рад, садржај, политику приватности или безбедност ових сајтова. „Wesley’s Grooming Co.“ не контролише садржај или производе или услуге доступне на овим интернет сајтовима. Ако успоставите везу са таквим интернет сајтовима преко линка на нашем интернет сајту, то чините на сопствени ризик и без сагласности „Wesley’s Grooming Co.“.

Софтвер доступан на овом интернет сајту

Права интелектуалне својине и остала права на било који софтвер који је доступан за преузимање са интернет сајта (у даљем тексту Софтвер), припадају „Wesley’s Grooming Co.“. Ваша употреба Софтвера подлеже условима споразума о лиценци који прате или су укључени у Софтвер. БРК не прихвата одговорност за садржину правила коришћења или осталих докумената који су укључени у Софтвер или га прате. Немојте инсталирати нити користити Софтвер ако се не слажете са таквим споразумима о лиценци. Када преузимате Софтвер са интернет сајта, то чините на сопствени ризик.

Измена услова коришћења

„Wesley’s Grooming Co.“ може у сваком тренутку изменити ове услове коришћења тако што ће ажурирати овај текст. Ви ћете аутоматски бити обавезани новим условима коришћења садржаним у изменама, те би из тог разлога требало да периодично посетите ову страницу ради упознавања са тренутно важећим условима коришћења.

„Wesley’s Grooming Co.“ је у систему ПДВ-а. Достава свих проризвода наручених преко сајта је бесплатна за територију Републике Србије.

Политика приватности

У име компаније БРК обавезујемо се да ћемо чувати приватност свих наших купаца. Прикупљамо само неопходне, основне податке о купцима/ корисницима и податке неопходне за пословање и информисање корисника у складу са добрим пословним обичајима и у циљу пружања квалитетне услуге. Дајемо купцима могућност избора укључујући могућност одлуке да ли желе или не да се избришу са маилинг листа које се користе за маркетиншке кампање. Сви подаци о корисницима/купцима се строго чувају и доступни су само запосленима којима су ти подаци нужни за обављање посла. Сви запослени БРК-а (и пословни партнери) одговорни су за поштовање начела заштите приватности.

Приликом уношења података о платној картици, поверљиве информација се преносе путем јавне мреже у заштићеној (криптованој) форми употребом ССЛ протокола и ПКИ система, као тренутно најсавременије криптографске технологије.
Сигурност података приликом куповине, гарантује процесор платних картица, Банка Интеса ад Београд, па се тако комплетни процес наплате обавља на страницама банке. Нити једног тренутка подаци о платној картици нису доступни нашем систему.

У случају враћања робе и повраћаја средстава купцу који је претходно платио неком од платних картица, делимично или у целости, а без обзира на разлог враћања, компанија „Wesley’s Grooming Co.“ је у обавези да повраћај врши искључиво преко VISA, EC/MC и Маестро метода плаћања, што значи да ће банка на захтев продавца обавити повраћај средстава на рачун корисника картице.

Сва плаћања биће извршена у локалној валути Републике Србије – динар (РСД).
За информативни приказ цена у другим валутама користи се средњи курс Народне Банке Србије. Износ за који ће бити задужена Ваша платна картица биће изражен у Вашој локалној валути кроз конверзију у исту по курсу који користе картичарске организације, а који нама у тренутку трансакције не може бити познат. Као резултат ове конверзије постоји могућност незнатне разлике од оригиналне цене наведене на нашем сајту. Хвала Вам на разумевању.