Из златног доба господе и кафана- уље за браду „Три листа дувана“

Из Брк радионице долази нов производ- уље за браду „Три листа дувана“. Инспирацију смо пронашли у златним временима када су цењена господа своје слободно време проводила у кафанама у којима су се збивали сви најважнији тренуци у животу сваког човека. Договарали су се послови, дамама љубиле руке, удавале кћери, славило се родитељство, женили синови, пило се и веселило касно у ноћ, а ујутру се читала последња штампана вест уз срк прве јутарње кафе. Београдске кафане су испричале толико прича, да и дан данас радо круже догодовштине и легенде из тог доба. Ова времена су била другачија по много чему. Знао се ред и поштовање се показивало свуда, а и сваки мушкарац је држао до себе и увек био уредан и дотеран.

Зашто „Три листа дувана“

Уље за браду „Три листа дувана“ је прављено са великом пажњом чак и на најситније детаље, а поред комбинације финих мириса, састојци су пажљиво бирани како би кожа лица и брада добиле неопходне минерале и витамине. Самим тим, уље ће учинити вашу браду мекшом и здравијом. Само најквалитетнији састојци иду у сваку бачву, а свака бачва коју пунимо долази у лимитираним серијама и имаће јединствен мирис који ће да вас асоцира баш на она добра стара времена.

Амбалажа и паковање

Да бисмо употпунили причу, амбалажа је добила дизајн инспирисана амбалажама са почетка прошлог века, из времена које краси дуга традиција и квалитет доброг ручног рада. Сама идеја ”Три листа дувана” је да вас врати у златна времена.

Страхиња Петреш
Страхиња Петреш

Дежурни брадоња. Воли да пише. Кад није за рачунаром, гони свог гонича на лавове по београдским улицама. Боем у души. Тврди да његовом прађеду, сајџији, Илија Брк био редовна муштерија.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *